JADŁOSPIS DATA: 03.06.2024 – 07.06.2024
dzień | I danie obiadowe | II danie obiadowe | ||
Poniedziałek |
|
|
||
Wtorek |
Zupa
|
|
||
Środa |
Zupa wiosenna (włoszczyzna, porcja rosołowa, ziemniaki, brokuł, kalafior, marchew, śmietanka 18%) (7;9) |
Kotlet mielony (karkówka ziemniakami mizeria |
||
Czwartek |
Zupa ogórkowa (włoszczyzna, porcja rosołowa, ziemniaki, ogórek kiszony, natka, przyprawy, |
|
||
Piątek |
|
|
1-gluten ( pszenica, żyto, jęczmień, owies, orkisz ), 2-skorupiaki , 3-jaja i produkty pochodne, 4-ryby i produkty pochodne, 5-orzeszki ziemne, i produkty pochodne, 6-soja i produkty pochodne, 7-mleko i produkty pochodne, 8-orzechy tj. migdały, 9-seler i produkty pochodne, 10-gorczyca i produkty pochodne, 11-dwutlenek siarki i siarczany, 12-łubin i produkty pochodne, 13- mięczaki i produkty pochodne